Ο Χουάνκαρ μίλησε για την ερχόμενη αναμέτρηση των «πράσινων» με την Ντνίπρο.

Στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/7) το απόγευμα στην «Kosicka Fotbalova Arena», μία μέρα πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (25/7, 21:00), τους παίκτες του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε ο Χουάνκαρ, ο οποίος στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς θα φτάσει τα 100 παιχνίδια με την «πράσινη» φανέλα.

Ο Ισπανός μπακ, μιλώντας προς τους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε πως χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει ο Παναθηναϊκός ως τα προκριματικά του Champions League και πρόσθεσε πως η ομάδα του θέλει να κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Χουάνκαρ

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Χουάνκαρ:

-Πόσο μεγάλη είναι η δίψα που έχεις εσύ και οι συμπαίκτες σου για να πάρετε αυτή τη πρόκριση και τι χρειάζεται να προσέξει αύριο ο Παναθηναϊκός για να πάρει προβάδισμα για το δεύτερο ματς;

«Ξέρουμε ότι δεν είναι ένας ακόμα αγώνας, αλλά είναι… ο αγώνας. Ξέρετε ότι χρειάστηκε πολύς κόπος και πολύ δουλειά για να φτάσουμε ως εδώ. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για να προχωρήσουμε μπροστά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
-Τι γνωρίζεις για την Ντνίπρο και ποια είναι τα δυνατά της σημεία;

«Κάθε ομάδα που φτάνει σε αυτό το σημείο είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Η Ντνίπρο παίζει με τα εξτρέμ ψηλά στο γήπεδο και ψάχνει τις αντεπιθέσεις κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας».

-Όπως είπες είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο, αλλά και για εσένα, διότι συμπληρώνεις πλέον 100 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που το περίμενες όταν υπέγραψες στο κλαμπ το 2020;

«Είναι για μένα ιδιαίτερη περηφάνια να παίζω το 100ο παιχνίδι με αυτή τη φανέλα και με αυτό το σύλλογο. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Θα ήθελα να συμμετάσχω και σε άλλα πολλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές μαζί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!