Χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα παραταχθεί η Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8-10/9) που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

Χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα παραταχθεί η Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8-10/9) που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς αποφάσισε να μην αγωνιστεί παρά τις προσπάθειες της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται ότι στο Παγκόσμιο δεν θα αγωνιστεί και ο Νίκολα Κάλινιτς, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ούτε ο Βάσα Μίτσιτς δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ των Σέρβων, που σημαίνει ότι η ομάδα της Σερβίας θα παραταχθεί εξαιρετικά αποδυναμωμένη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Γιόκιτς