Ο Νικολα Μίροτιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, ο Παναθηναϊκός «καραδοκεί» και η Αρμάνι Μιλάνο θέλει διακαώς τον παίκτη.

Η απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, ανέπτυξε ξανά φήμες σχετικά με το μέλλον του.

Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να μοιάζει το φαβορί ως προς την απόκτησή του, ωστόσο, στο εξωτερικό υπάρχει φημολογία και δημοσιεύματα που φέρνουν τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Μάλιστα, ο Ισπανός δημοσιογράφος του «Gigantes», Gerard Sole, μέσω Twitter ανέφερε το όνομα του Μίροτιτς και του Γιαννακόπουλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος ήταν ο πρώτος που συνέδεσε τους «πράσινους» με τον Κάιλ Γκάι και λίγες μέρες αργότερα ο Αμερικανός ανακοινώθηκε.

Ακόμα, ο δημοσιογράφος του Sportando, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι έκανε το… εξής tweet: «Νίκολα Μίροτιτς – Παναθηναϊκός;». Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ιταλός ρεπόρτερ χτύπησε ξανά γράφοντας για τέσσερα εκατομμύρια ετησίως.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό. Τις τελευταίες μέρες του όνομα του Τόρνικε Σενγκέλια έπαιζε αρκετά αλλά μετά την απόφαση του Μίροτιτς τα πάντα μπορούν να αλλάξουν…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!