Δημοσίευμα της Republika αναφέρει πως οι λόγοι που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Μίροτιτς στην Παρτιζάν έχουν να κάνουν με την... εκκλησία.

Η υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς και η μη συμφωνία του με την Παρτιζάν έχει ανοίξει νέα κουβέντα σχετικά με το μέλλον του.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σταθεί στους λόγους που δεν προχώρησε η συγκεκριμένη μεταγραφή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Republika, ο λόγος που ο Μίροτιτς δεν θα πάει στην Παρτίζαν έχει να κάνει με την… εκκλησία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δημοσίευμα:

«Βάσει των πληροφοριών μας ο βασικός λόγος που οδήγησε τον Μίροτιτς σε αυτή του την επιλογή ήταν μία συνομιλία που είχε με εκκλησιαστικούς αξιωματούχους. Αυτοί του ζήτησαν ένα πράγμα: Να μην διχάσει τον σέρβικο λαό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.