Ανακοίνωση εξέδωσε η Παρτίζαν προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη δική της θέση μετά την απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σερβίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Παρτίζαν προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη δική της θέση μετά την απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σερβίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα παίξει στην Παρτίζαν, παρά τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε αυτήν η ομάδα του Βελιγραδίου τονίζει ότι έκανε ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να καθησυχάσει τον παίκτη ενώ στο τέλος υποστηρίζει πως οι λόγοι που δεν υπέγραψε το συμβόλαιο ο Νίκολα Μίροτιτς δεν έχουν να κάνουν με απειλές, αλλά με κάποια άλλα πράγματα που το κοινό θα μπορεί να διαπιστώσει τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση της Παρτίζαν αναφέρει τα εξής:

«Η Παρτίζαν, παρά τις προσπάθειες και τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές εβδομάδες, δεν θα προσλάβει έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες αυτή τη στιγμή, τον Νίκολα Μίροτιτς.

Το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον παίκτη χρονολογείται από τον Ιούνιο, όταν αναφέρθηκε ότι ο Μίροτιτς θα λύσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την οικονομική ασφάλεια του παίκτη κατά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος της Παρτίζαν, αθλητικός διευθυντής και προπονητής της ασπρόμαυρης ομάδας, Οστόγια Μιγαΐλοβιτς, Ζόραν Σάβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν προκαταρκτικές συνομιλίες με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος τους φιλοξένησε στο σπίτι του.

Όταν η Μπαρτσελόνα και ο Νίκολα Μίροτιτς ολοκλήρωσαν όλες τα διοικητικές εκκρεμότητες, ξεκίνησαν οι επίσημες διαπραγματεύσεις κατά τις οποίες ο σύλλογος αποδέχθηκε τους όρους του παίκτη.

Με το παρόν, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει αρκετές φορές, αλλά ότι ο σύλλογος πάντα έβρισκε τρόπο να τις εκπληρώσει και έστειλε το υπογεγραμμένο τριετές συμβόλαιο στον Νίκολα Μίροτιτς για υπογραφή πριν από λίγες ημέρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ταυτόχρονα, πολλές πληροφορίες εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα για το γεγονός ότι κάποιοι απειλούν τον Νίκολα Μίροτιτς και ότι υπάρχουν φόβοι για την ασφάλειά του αν γίνει μπασκετμπολίστας της Παρτίζαν.

Ο πρόεδρος Μιγαΐλοβιτς, ο αθλητικός διευθυντής Σάβιτς και ο προπονητής Ομπράντοβιτς διαβεβαίωσαν τον παίκτη πολλές φορές ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και ότι ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος στη Σερβία.

Επίσης, η ομάδα επικοινώνησε άμεσα με τις ανώτατες κρατικές αρχές ώστε να αρθεί και η παραμικρή αμφιβολία. Με την ευκαιρία αυτή, η Παρτίζαν θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος κάλεσε προσωπικά τον παίκτη και διαβεβαίωσε ότι η ασφάλεια του και της οικογένειάς του είναι εγγυημένη στη Σερβία και ότι είναι ευπρόσδεκτοι. Για όλα τα παραπάνω, υπάρχουν γραπτές αποδείξεις με τη μορφή e-mail ή μηνυμάτων.

Ωστόσο, για άγνωστο στον σύλλογο λόγο, ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να μην υπογράψει τους ήδη συμφωνημένους όρους και η Παρτίζαν αναγκάστηκε μετά από μια ορισμένη περίοδο αναμονής να εγκαταλείψει τη συμφωνία με τον πρώην μπασκετμπολίστα της Μπαρτσελόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με την ευκαιρία αυτή, η Παρτίζαν θα ήθελε να αναφέρει ότι πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες ο Μίροτιτς έδωσε το λόγο του στον προπονητή Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια στον πρόεδρο Μιγαΐλοβιτς, τον διευθυντή Σάβιτς και τον αρχηγό Πάντερ ότι θα γίνει παίκτης της Παρτίζαν.

Επίσης, ο σύλλογος θα ήθελε να αναφέρει ότι μετά από αυτό, ρώτησε αρκετές φορές ποιους άλλους παίκτες θα έφερναν οι ασπρόμαυροι.

Ο σύλλογος καλεί δημόσια τον Νίκολα Μίροτιτς, από τη δέσμευσή του στην αλήθεια, και επείδη είναι ένας άνθρωπος που παλεύει για την αλήθεια, να πει ποιοι είναι οι άνθρωποι που τον απείλησαν.

Η επιθυμία και το σχέδιο του συλλόγου ήταν να χτιστεί η ομάδα γύρω από τους παίκτες που είναι υπό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή και τον ίδιο τον Μίροτιτς, αλλά τώρα αυτό το σχέδιο θα πρέπει να αλλάξει.

Η Παρτίζαν πιστεύει ακράδαντα ότι οι λόγοι που δεν υπέγραψε το συμβόλαιο ο Νίκολα Μίροτιτς δεν έχουν να κάνουν με απειλές, αλλά με κάποια άλλα πράγματα που το κοινό θα μπορεί να δει μόνος του τις επόμενες μέρες. Η ομάδα στρέφεται σε άλλες λύσεις στην αγορά και εισέρχεται στη σεζόν 2023/24 με αμετάβλητες φιλοδοξίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!