Η ανάρτηση του Μίροτιτς ότι δε θα συνεχίσει στη Σερβία έρχεται και πάλι να ταράξει τις ομάδες της Ευρωλίγκα καθώς το σίριαλ για τη μεταγραφή του θα συνεχιστεί.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, το σίριαλ Μίροτιτς δείχνει να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ σε μια μακροσκελή του ανάρτηση γράφει πως θα συνεχίσει εκτός Σερβίας. Μάλιστα χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα όλων αυτών των ημερών ανακριβή και ότι δέχθηκε επιθέσεις μέσω μηνυμάτων από οπαδούς άλλων ομάδων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όλοι πάλι πίσω από τον Μίροτιτς θα τρέχουν. Η ανάρτηση έρχεται πάλι να βάλει φωτιές σε πολλές ομάδες που τον θέλουν και είναι θέμα χρόνου μία από αυτές να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Δημοσιεύονται τυχαία κείμενα όλες αυτές τις μέρες παρά τη θέληση και τις επιθυμίες μου”.

“Με πλήγωσαν  και με εξέπληξαν οι απειλές που έλαβα μόλις κυκλοφόρησε ότι έχω συμφωνήσει με την Παρτίζαν, γιατί δε θέλω να είμαι άνθρωπος που θα διχάσει τους φιλάθλους για τα χρώματα των ομάδων”.

“Καμία απειλή δεν είναι όμως από φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα οφείλω να τονίσω”

” Ήθελα να παίξω στη χώρα που αγαπώ, αλλά τα πράγματα δε πήγαν σε αυτή τη κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω τη Παρτίζαν για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον. Αποφάσισα πως το καλύτερο μέλλον για μένα και την οικογένειά μου, είναι να αγωνιστώ σε ομάδα εκτός της Σερβίας “.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!