Μια δήλωση του ισχυρού άνδρα των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, για τον Ντουέιν Γουέιντ θυμήθηκαν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι… μανούλες στην ίντριγκα και το κατάφεραν ακόμα μία φορά επαναφέροντας στην επικαιρότητα μια δήλωση του ισχυρού άνδρα των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, για τον Ντουέιν Γουέιντ.

«Ο Γουέιντ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», είχε υποστηρίξει ο έμπειρος παράγοντας μιλώντας στο Bleacher Report με αφορμή την παρουσία του σούτινγκ γκαρντ των Χιτ το διάστημα 2005-2009.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ντουέιν Γουέιντ ήταν καλύτερος από τον Κόμπε εκείνη την περίοδο. Είχε καλύτερη σεζόν και σίγουρα μεγάλη επίδραση στις νίκες μας. Είχε τεράστια επίδραση στους τελικούς και στις μεγαλύτερες μας στιγμές στο υψηλότερο επίπεδο».

Μία δήλωση που σίγουρα δεν την κάνεις εύκολα, αλλά αν είσαι ο Πατ Ράιλι, όλα είναι… δυνατά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!