Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Equipe, ο Σάντιο Μανέ συμφώνησε να ενταχθεί στον σαουδαραβικό σύλλογο.

Εδώ και μερικές ημέρες ο Σάντιο Μανέ συνομιλούσε με την Αλ Νασρ για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, στο σύλλογο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε αποκτηθεί με μεταγραφή από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022, αλλά οι επιδόσεις και κυρίως η συμπεριφορά του δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, που τον έβαλαν στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Equipe, ο Σενεγαλέζος φορ συμφώνησε να ενταχθεί στον σαουδαραβικό σύλλογο. Υπάρχουν ακόμη μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά ο πρωταθλητής Αφρικής θα φορέσει την ίδια φανέλα με τον CR7, τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και τον Σέκο Φοφανά.

Ο 31χρονος Μανέ έπαιξε για τον βαυαρικό σύλλογο, συνολικά, σε 38 παιχνίδια την περίοδο 2022-23 και σημείωσε 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!