Ο Νταβίντ Ντε Χέα απέρριψε την ευκαιρία να ενταχθεί στην Ίντερ ως αντικαταστάτης του Αντρέ Ονάνα, που πήγε στη Γιουνάιτεντ.

Ο Νταβίντ ντε Χέα απέρριψε την ευκαιρία να ενταχθεί στην Ίντερ ως αντικαταστάτης του Αντρέ Ονάνα, ο οποίος υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Daily Record αναφέρει ότι ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος έφυγε από τη Γιουνάιτεντ με τη λήξη του συμβολαίου του, απέρριψε την ευκαιρία να μετακομίσει στο Σαν Σίρο και να αντικαταστήσει τον Ονάνα, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ.

Ο σύλλογος του Μιλάνου προσέφερε στον τερματοφύλακα μισθό ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά εκείνος επιμένει να πλησιάσει τα 10 εκατ. ευρώ, που θα αντιστοιχούσε σε έναν εβδομαδιαίο μισθό περίπου 220.000 λιρών την εβδομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Ίντερ έχει ήδη αλλάξει πλεύση και εργάζεται πάνω σε συμφωνίες για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ανατόλι Τρούμπιν, και του Γιαν Σόμμερ της Μπάγερν Μονάχου, καθώς προσπαθεί να αντικαταστήσει τον Ονάνα.

Ενώ ο Ντε Χέα θέλει να παραμείνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τερματοφύλακες στο παιχνίδι – το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ άξιζε περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους – μπορεί να διαπιστώσει ότι ο μόνος προορισμός που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του είναι η Σαουδική Αραβία.

Ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στη La Liga, όπου έπαιξε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά μένει να δούμε αν ένας σύλλογος μπορεί να αντέξει τους μισθούς του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!