Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός στην Ευρωλίγκα. Ο τετράκις all star του ΝΒΑ, Κέμπα Ουόκερ θα αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μονακό.

Σε μια «ηχηρή» μεταγραφή, με την οποία ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο στην περιφέρεια ενόψει της νέας σεζόν στη EuroLeague, προχώρησε η Μονακό. ουόκερ

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Πριγκιπάτου ανακοίνωσε σήμερα (21/7) την απόκτηση του Κέμπα Ουόκερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ύστερα από μια καριέρα 12 ετών στο NBA. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μέσο όρο 19.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 750 παιχνίδια κανονικής περιόδου. Ενώ σε 31 ματς πλέι οφ είχε μέσο όρο 19.6 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.1 κλεψίματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κονέκτικατ (με το οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στο NCAA το 2011) επελέγη στο νούμερο 9 του ντραφτ του NBA το 2011 από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς. Αγωνίστηκε στην ομάδα (που στο μεταξύ μετονομάστηκε σε Σάρλοτ Χόρνετς) μέχρι το 2019, ενώ μετακόμισε στη Βοστώνη για τους Σέλτικς τη διετία 2019-21. Η αγωνιστική περίοδος 2021-22 τον βρήκε στη Νέα Υόρκη για τους Νικς, ενώ την παρελθούσα σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, από το ρόστερ των οποίων «κόπηκε» στις αρχές Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν τέσσερις φορές All-Star (2017-2020), ενώ τη σεζόν 2018-19 συμπεριλήφθηκε στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του NBA.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!