Η Τσέλσι παρά τις προσθήκες που έχει κάνει, προέβη σε μια εκκαθάριση του ρόστερ και από 8 πωλήσεις παιχτών ως τώρα έχει λάβει πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι τις δύο τελευταίες χρονιές με την νέα διοίκηση ξοδεύει ασυστόλως υπέρογκα ποσά. Ένζο Φερνάντες, Μικαίλο Μούντρικ και Ενκουνκού είναι ορισμένα παραδείγματα. Έφτασε ο καιρός και για το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ των μπλε. Έως τώρα έχουν ήδη αποχωρήσει 11 παίχτες. Τρεις από αυτούς ως ελεύθεροι. Από τους υπόλοιπους οχτώ η Τσέλσι έχει εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανανέωση του ρόστερ των μπλε έχει την σφραγίδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ο νέος προπονητής των Μπλε αποφάσισε πως δε χρειάζεται πολλούς παίχτες με αποτέλεσμα αυτοί να βγουν…στο σφυρί. Αναλυτικά οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της Τσέλσι μέχρι αυτή τη στιγμή:

Κάι Χάβερτζ (Άρσεναλ), 75 εκατομμύρια ευρώ

Μέισον Μάουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), 64 εκατομμύρια ευρώ

Ματέο Κόβασιτς (Μάντσεστερ Σίτι), 29 εκατομμύρια ευρώ

Καλιντού Κουλιμπαλί (Αλ Χιλάλ), 23 εκατομμύρια ευρώ

Κρίστιαν Πούλισικ (Μίλαν), 20 εκατομμύρια ευρώ

Εντουάρντ Μεντί (Αλ Αχλί), 18 εκατομμύρια ευρώ

Ρούμπεν Λόφτους Τσικ (Μίλαν), 16 εκατομμύρια ευρώ

Ίθαν Αμπαντού (Λιντς), 8 εκατομμύρια ευρώ

Ένγκολο Καντέ (Αλ Ιτιχάντ), ελεύθερος

Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), ελεύθερος

Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Μαρσέιγ), ελεύθερος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!