Ο Σέιν Λάρκιν μιλώντας στο “Urbonus” podcast αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σέιν Λάρκιν μιλώντας στο “Urbonus” podcast αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν και την παρουσία του Εργκίν Αταμάν στο «τριφύλλι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Γκραντ και ο Γκάι πρέπει να κάνουν το μεγάλο βήμα εξέλιξης στο παιχνίδι τους και να δείξουν ποιοι είναι. Ο Γκραντ ήταν στο Μιλάνο και δεν άρπαξε τη μεγάλη ευκαιρία. Στην Τουρκ Τέλεκομ έκανε τρομερή σεζόν, έπαιξε πραγματικά καλά και επιστρέφει στην EuroLegue έχοντας το μομέντουμ», δήλωσε ο Λάρκιν στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com” και πρόσθεσε:

«Ο Γκάι μπορεί να έχει τον ίδιο ρόλο που είχε ο Ροντρίγκ (σ.σ. Μπομπουά) σε εμάς. Αν μπορέσουν να κάνουν το άλμα στο επόμενο επίπεδο, νομίζω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί κάθε βράδυ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!