Γνωστές έγιναν οι κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη για το MundoBasket 2023 με την Εθνική Ελλάδας να εξοπλίζεται με πολλά νέα πρόσωπα.

Γνωστές έγιναν οι κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη για το MundoBasket 2023 με την Εθνική Ελλάδας να εξοπλίζεται με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και σταθερές… δυνάμεις. Ξεχωρίζουν φυσικά ο πρωτοεμφανιζόμενος Τόμας Γουόκαπ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά και τα νέα πρόσωπα της «γαλανόλευκης».

Η αρχική λίστα του ομοσπονδιακού τεχνικού περιλαμβάνει 22 αθλητές, μεταξύ των οποίων κι ο Λευτέρης Μαντζούκας με τον Βαγγέλη Ζούγρη, που πανηγύρισαν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Νέων Ανδρών πριν από τρεις ημέρες, στα “Δύο Αοράκια” της Κρήτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Φλιώνης.
  • SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Χουγκάζ, Βασίλης Τολιόπουλος
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας.
  • PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Δημήτρης Αγραβάνης, Μάνος Χατζηδάκης
  • C: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Ζούγρης, Γιώργος Τσαλμπούρης

Να σημειωθεί πως εκτός το φετινό καλοκαίρι είναι ο Κώστας Σλούκας, ο Νικ Καλάθης και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κατόπιν δικής τους απόφασης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!