Η Μπαρτσελόνα άνοιξε και επίσημα σήμερα (20/7) την «πόρτα της εξόδου» στον Νίκολα Μίροτιτς.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε και επίσημα σήμερα (20/7) την «πόρτα της εξόδου» στον Νίκολα Μίροτιτς.

Όπως ενημέρωσε η ισπανική ομάδα: «Η Μπαρτσελόνα κοινοποίησε επίσημα στους νομικούς εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς την απόφαση να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη της πρώτης ομάδας μπάσκετ που ίσχυε έως τις 30 Ιουνίου 2025. Το μέτρο εφαρμόζεται για τη συμμόρφωση με το σχέδιο οικονομικής βιωσιμότητας της Μπαρτσελόνα».

Ο Μαυροβούνιος αστέρας (πολιτογραφημένος Ισπανός) πέρασε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν στην Μπαρτσελόνα και από σήμερα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα επιλέξει ο ίδιος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς είχε ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με τους Καταλανούς, αλλά ο σύλλογος τον είχε ενημερώσει ότι δεν υπήρχε μέλλον στη συνεργασία τους. Οι δύο πλευρές, ωστόσο, δεν συμφώνησαν στο ύψος της αποζημίωσης για τον τερματισμό της συμφωνίας. Το θέμα και το ακριβές ποσό που θα λάβει ο παίκτης θα κριθεί στο δικαστήριο.

Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είχε μέσο όρο 15.4 πόντους και 4.3 ριμπάουντ στη Euroleague, ενώ στην ισπανική Liga Endesa μέτρησε 13.6 πόντους και 4.6 ριμπάουντ.

Με την Μπαρτσελόνα, ο Μίροτιτς «σήκωσε» δύο τίτλους Liga Endesa και δύο τρόπαια Copa del Rey. Το 2022 αναδείχθηκε σε MVP της EuroLeague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!