Μετά από 8 χρόνια και 224 συμμετοχές με τη Γιουβέντους, ο Κουαδράδο θα συνεχίσει στην Ίντερ με συμβόλαιο ενός έτους.

Η Ίντερ έκανε δικό της τον διεθνή Κολομβιανό εξτρέμ Χουάν Κουαδράδο με μονοετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Serie A το βράδυ της Τετάρτης (19/7).

Ο 35χρονος «μετακόμισε» στο Μιλάνο μετά από οκτώ χρόνια στη Γιουβέντους, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος την 1η Ιουλίου. «Τεχνική, ευελιξία και αξιοπιστία: Ο Χουάν είναι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια των “νερατζούρι”», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ίντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κουαδράδο εντάχθηκε στη Γιουβέντους ως δανεικός απ’ την Τσέλσι το 2015, υπογράφοντας συμβόλαιο μόνιμης μεταγραφής δύο χρόνια αργότερα.

Βοήθησε τη «Γιούβε» να κερδίσει 5 τίτλους Serie A, 4 Κύπελλα Ιταλίας και 2 Σούπερ Καπ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία κέρδισε την Premier League και το Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!