Μετά την απαλλαγή από τις απόπειρες βιασμού από την αγγλική δικαιοσύνη, ο Μεντί επιστρέφει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Λοριάν.

Ο Μπενζαμέν Μεντί, αφού απαλλάχθηκε των κατηγοριών από την αγγλική δικαιοσύνη από μία κατηγορία βιασμού και μία κατηγορία απόπειρας βιασμού, φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και επιστρέφει στη Γαλλία, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λοριάν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το δικαστήριο του Τσέστερ απάλλαξε τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό, απόφαση που ήρθε να προστεθεί σε εκείνη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν αθωώθηκε για άλλες έξι κατηγορίες βιασμού και μία για σεξουαλική επίθεση. Ο Μεντί μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, Λουί Σαχά Ματουρί, είχε κατηγορηθεί συνολικά από 13 γυναίκες. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Μάντσεστερ Σίτι τον Αύγουστο του 2021 και στη συνέχεια τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το σύλλογο, για να ακολουθήσει η σύλληψη και η κράτησή του.

Ο Μεντί ήταν και τυπικά ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας έληξε στο τέλος του περασμένου μήνα, και συμφώνησε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του και να φορέσει τη φανέλα της Λοριάν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!