Οι Ατλάντα Χοκς φαίνεται πως έχουν μπει κανονικά στην κούρσα για την απόκτηση του πόιντ γκαρντ των Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ.

Οι Ατλάντα Χοκς φαίνεται πως έχουν μπει κανονικά στην κούρσα για την απόκτηση του πόιντ γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ζακ Μπάκλεϊ στην ιστοσελίδα “Bleacher Report”, οι Ατλάντα Χοκς έχουν ρίξει στο τραπέζι εξαιρετικά ελκυστικά αντάλλαγματα προκειμένου να δελεάσουν την ομάδα του Όρεγκον και να κάνουν δικό τους τον “Dame”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα, είναι έτοιμοι να να συμπεριλάβουν στην προσφορά τους τον Τρέι Γιανγκ, τον Τζέιλεν Τζόνσον, ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2024 και ένα από το draft του 2029.

Ακόμα, κυκλοφορούν φήμες πως θα παραχωρήσουν και το δικαίωμα για swap σε picks πρώτου γύρου από τα draft του 2028 και του 2030.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!