Υποψηφιότητα για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα έβαλε η εθνική Ελλάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Υποψηφιότητα για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα έβαλε η εθνική Ελλάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τον προκριματικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού.

Οι Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου έκαναν μεγάλη εμφάνιση και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση με 261.7013 βαθμούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πέραν της Κίνας, που ήταν μακράν πρώτη με 304.3992β., η μάχη για το βάθρο μοιάζει πολύ άνοιχτη και τα πάντα θα κριθούν στον τελικό, που θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (18/7, 13:30 ώρα Ελλάδας). Το σίγουρο είναι ότι οι Ελληνίδες αθλήτριες απέδειξαν ότι η κακή εμφάνιση στο ακροβατικό ήταν απλά μία παρένθεση και ότι είναι σε θέση να διεκδικήσουν διακρίσεις.

Με μικρή διαφορά πίσω από την εθνική Ελλάδας ακολούθησαν η Ιταλία (251.5379β.), οι ΗΠΑ (248.7274β.), το Ισραήλ (247.1383β.) και η Ισπανία (246.7484β.), ενώ Ιαπωνία και Ουκρανία έμειναν λίγο πιο πίσω, αλλά είναι παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος και κανείς δεν μπορεί να τις αποκλείσει εκ των προτέρων από τη μάχη των μεταλλίων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!