Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Σίγουρα προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία με τον τρόπο που θέλαμε, και στα δύο παιχνίδια είδαμε θετικά πράγματα και πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν».

Για την εικόνα στο πρώτο φιλικό που ενθουσίασε τον κόσμο:

«Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο πρώτο φιλικό, παρότι μείναμε με 10 παίκτες, η ομάδα έδειξε πως είχε ένταση και έδειξαν διάθεση οι παίκτες, οπότε είχαμε ανωτερότητα στον αγώνα και πραγματικά είδα ότι οι παίκτες έχουν την πεποίθηση ότι θέλουν να κερδίζουν τους αγώνες».

Για το αν του είχε λείψει ο Λιβάι Γκαρσία:

«Πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς αλλά επίσης μου αρέσουν οι νεαροί παίκτες που έχω στη διάθεση μου και είμαι χαρούμενος με τους ποδοσφαιριστές μου».

Για το βαθμό ετοιμότητας:

«Μπορώ να πω ότι είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Πάντα κρατάει χρόνο, αλλά μπορώ να πω πως πάμε καλά, αυτά που είχαμε σαν στόχο τα καταφέραμε, αλλά έχουμε ακόμη πράγματα να κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!