Ακάθεκτος ο Άσλεϊ Γιανγκ συνεχίζει στα 38 του χρόνια να αγωνίζεται στη Πρέμιερ αφού υπέγραψε για ένα χρόνο με την Έβερτον.

Συνεχίζει ασταμάτητος ο Άσλεϊ Γιανγκ που στα 38 του χρόνια υπέγραψε στην Έβερτον. Ο Άγγλος μπακ / χαφ θα συνεχίσει τη βιονική του πορεία στη Πρέμιερ, αφού υπέγραψε στα “Ζαχαρωτά” ως το 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιανγκ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Έβερτον με τον ίδιο να γίνεται κάτοικος Γκούντισον Παρκ ως ελεύθερος από την Άστον Βίλα. Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως ο 38χρονος έχει πραγματοποιήσει 422 συμμετοχές μέχρι σήμερα στη Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται στην 32η θέση της σχετικής κατάταξης. Και αυτές αναμένετε να αυξηθούν. Τη χρονιά που μας πέρασε είχε 32 συμμετοχές με ένα γκολ στο ενεργητικό του.

“Η ηλικία έλεγα πάντα πως είναι απλά ένας αριθμός. Νιώθω σε τόσο καλή φυσική κατάσταση, όπως ήμουν πάντα”, δήλωσε ως παίχτης της μπλε μεριάς του Μέρσευσαιντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!