Basket League: Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναζητώντας το υπέρ τους 2-0.

Οι γηπεδούχοι, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι και Προμηθέας Πατρών, έκαναν το 1-0 στους 1ους αγώνες της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League και από το Σάββατο (18/5) έως και τη Δευτέρα (20/5) διεξάγονται τα δεύτερα ματς στις έδρες των ηττημένων.

Η πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League κρίνεται στις δύο νίκες και οι ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου και Άρης θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 για να δώσει… παράταση στη «μάχη» της πρόκρισης και να μην ολοκληρώσουν τη σεζόν.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Το Σάββατο (18/5), η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 17:15, στο άδειο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων λόγω τιμωρίας της έδρας της (κεκλεισμένων των θυρών). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος από πλευράς «ερυθρόλευκων», καθώς ο Αμερικανός γκαρντ παρουσίασε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (17/5).

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κάνει το 2-0 και να επικεντρωθεί στο φάιναλ φορ της Euroleague, καθώς η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη (22/5) για το Βερολίνο, με πρώτη αντίπαλο στον ημιτελικό της Παρασκευής (24/5, 22:00) την κάτοχο του τίτλου και πολυνίκη στη διοργάνωση με 11 τρόπαια, Ρεάλ Μαδρίτης.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Στις 20:00 το Σάββατο (18/5), ο πρώτος της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, με στόχο το 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι «πράσινοι» αναχωρούν, όπως και ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (22/5) για το Βερολίνο, αφού αγωνίζονται στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ της Euroleague απέναντι στη Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, την Παρασκευή (24/5, 19:00).

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.
Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις

Την Κυριακή (19/5), στις 17:15, ο Κολοσσός θα τα δώσει όλα για να ισοφαρίσει σε 1-1 την προημιτελική σειρά με το 3ο της κανονικής περιόδου στην Basket League, Περιστέρι.

Τέλος, τη Δευτέρα (20/5, 20:15), ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στο Αλεξάνδρειο, με τους Αχαιούς να προηγούνται με 1-0.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.
To πρόγραμμα των 2ων αγώνων στην προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League / A1 Aνδρών έχει ως εξής:

Σάββατο 18 Μαΐου

ΓΗΠΕΔΟ ΏΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)
ΟΚΑΛ (κ.θ.) 17:15 ΑΕΚ-Ολυμπιακός Συμεωνίδης-Μαγκλογιάννης-Χατζημπαλίδης (Κουλούρης-Κυρτάτας)
ΠΑΟΚ 20:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Καρπάνος-Κατραχούρας-Μπακάλης (Παραλυκίδης)

Κυριακή 19 Μαΐου

ΓΗΠΕΔΟ ΏΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)
Καλλιθέας 17:15 Κολοσσός Ρ.-Περιστέρι Πουρσανίδης Γ.-Τηγάνης-Σκανδαλάκης (Φάκαρος)

Δευτέρα 20 Μαΐου

ΓΗΠΕΔΟ ΏΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)
Αλεξάνδρειο 20:15 Άρης-Προμηθέας Π. Παπαπέτρου-Θεονάς-Μηλαπίδης (Λαζαρίδης)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.