Επιστροφή στη Τουρκία για τον Σερτάκ Σανλί που από τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ.

Επαναπατρίζεται ο Σερτάτς Σανλί, καθώς η Φενερμπαχτσέ επιβεβαίωσε σήμερα (13/7) την απόκτηση του Τούρκου σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 31 ετών άσος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη προερχόμενος από την Μπαρτσελόνα. Την παρελθούσα σεζόν είχε μέσο όρο 6.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ σε 36 συμμετοχές στη EuroLeague, στις 20 εκ των οποίων ήταν στην αρχική πεντάδα. Ο Σανλί επιστρέφει στην Τουρκία μετά από διετή θητεία στην Μπαρτσελόνα. Με την οποία μάλιστα έφτασε δύο φορές στο φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο έμπειρος άσος έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Γαλατασαράι, Τόφας Μπούρσα, Γκαζιαντέπ, Ουσάκ Σπορτίφ, Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας. Ενώ την τριετία 2018-21 φόρεσε τη φανέλα της Αναντολού Εφές, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2021.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!