Η Αλ Χιλάλ ήρθε σε συμφωνία με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο και οι «αετοί» κοιτάζει προς... Ζιελίνσκι πλευρά.

Η Αλ Χιλάλ ήρθε σε συμφωνία με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο και οι «αετοί» κοιτάζει προς… Ζιελίνσκι πλευρά.

Μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες από τη Γουλβς και του Καλιντού Κουλιμπαλί από την Τσέλσι, ο Σέρβος διεθνής μέσος συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το σύλλογο του Ριάντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Αλ Χιλάλ προσφέρει στον 28χρονο μέσο 20 εκατ. ευρώ ετησίως και στη Λάτσιο 40 εκατ. ευρώ, ποσό που φαίνεται να την ικανοποιεί καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει σε έναν χρόνο.

Από την πλευρά της η Λάτσιο κινείται για την απόκτηση του Πιότρ Ζιελίνσκι από τη Νάπολι.

Ο 29χρονος Πολωνός χαφ προορίζεται για τη θέση του Σάβιτς και η ομάδα της Ρώμης προσφέρει 20 εκατ. για τα δικαιώματα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!