Σε μπελάδες βρίσκεται με την Ουέφα η Αλ Νασρ της οποίας απαγορεύτηκαν οι μεταγραφές

Ποινή απαγόρευσης μεταγραφών επέβαλε η FIFA στην Αλ-Νασρ, λόγω χρεών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εκπρόσωπος της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας “Mirror”. «Οι εν λόγω απαγορεύσεις θα αρθούν μόλις επιβεβαιωθεί η ρύθμιση των χρεών από τους πιστωτές» ανέφερε στο AFP ο εκπρόσωπος της FIFA. Χωρίς να διεκρινίσει το ποσό των οφειλών, ούτε αν η απόφαση αυτή επηρεάζει τη μεταγραφή του Κροάτη μέσου, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας είχε ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τον περασμένο Ιανουάριο, όταν απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην Αλ-Νασρ ανήκουν επίσης ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Νταβίντ Οσπίνα, ο Βραζιλιάνος μέσος Λουίζ Γκουστάβο και ο Αργεντινός επιθετικός Γκονζάλο Μαρτίνες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία απασχολεί τη FIFA. Τον Οκτώβριο του 2021, επιτροπή της διεθνούς συνομοσπονδίας είχε υποχρεώσει την Αλ-Νασρ να καταβάλλει στη Λέστερ 460.000 ευρώ πλέον τόκων για τη μεταγραφή του Νιγηριανού Αχμέντ Μούσα. Η οποία τελικά «έκλεισε» στα 18 εκατ. ευρώ. Εκείνη η απόφαση προέβλεπε ότι, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, η Αλ-Νασρ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών για διάστημα έως τριών ετών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!