Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό.

Με μια φωτογραφία στο Ίνσταγκραμ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την επιστροφή του Παπαπέτρου. Υπήρχαν οι φήμες εδώ και μέρες πως ο Έλληνας γκαρντ θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σήμερα ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ δημοσίευσε μια φωτογραφία με όλες τις νέες προσθήκες στην ομάδα. Μεταξύ των όλων ήταν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Έτσι μετά από μόλις μια χρονιά με τη φανέλα της Παρτίζαν, ο Παπαπέτρου θα ξαναφορέσει τα πράσινα. Μάλιστα τη φωτογραφία αυτή συνοδεύει και μια λεζάντα που αναφέρει 8 done… 4 to go. Δείχνοντας πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ακόμη 4 παίχτες στις επόμενες μέρες. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Κώστας Σλούκας, Τζέριαν Γκραντ, Ματίας Λεσόρτ, Δημήτρης Μωραΐτης, Λούκα Βίλντόζα, Ντίνος Μίτογλου και τώρα ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!