Ο Μπανζού πρόκειται να γράψει ιστορία με τη Λούτον όπως αγωνιστεί στη Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λούτον ήταν το παραμύθι στη φετινή Τσάμπιονσιπ και όλοι περιμένουν να τη δουν από τον Αύγουστο στη Πρέμιερ Λιγκ. Σε όλα αυτά φυσικά βοηθάει και το γήπεδό της με τις ωραίες ιδιομορφίες του. Αλλά και ο Πέλι Μπανζού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ιστορία όπως πρόκειται να γραφτεί με τον Μπανζού τη πρώτη αγωνιστική στη Πρέμιερ. Ο Κονγκολέζος χαφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λούτον. Έτσι θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που θα έχει αγωνιστεί στις 5 κατηγορίες του πρωταθλήματος. Το 2013 που υπέγραψε στη Λούτον, η ομάδα ήταν στη Conference League της Αγγλίας. Το 2014 κέρδισε την άνοδο στη League 2, ενώ τέσσερα χρόνια μετά η Λούτον προβιβάστηκε στη League 1. Την επόμενη χρονιά ανέβηκε στη Τσάμπιονσιπ για να φτάσουμε στο 2023 που θα τον δούμε στη Πρέμιερ Λιγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!