The Night of the Legend η 17η Σεπτεμβρίου για τον Σπανούλη με τα εισιτήρια να βγαίνουν στο κοινό σε μια εβδομάδα από τώρα.

17 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό με την Ολίμπια Μιλάνο. Φυσικά δε πρόκειται να είναι ένα οποιοδήποτε φιλικό καθώς θα τιμηθεί ο Βασίλης Σπανούλης για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μια εβδομάδα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο. Η βραδιά της 117ης Σεπτεμβρίου θα είναι σπουδαία για τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη καθώς θα δουν τη φανέλα με το νούμερο 7 να αποσύρεται. Στο πλαίσιο της γιορτής θα βρεθούν αρκετοί συμπαίκτες και αντίπαλοι του Έλληνα γκαρντ αλλά και ονόματα-έκπληξη που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια και τους τρόπους αγοράς:

https://twitter.com/Olympiacos_BC/status/1678383762302722050

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σπανούλη