Ντιμπάλα και Ρόμα όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν μαζί παρά τις σειρήνες που υπήρχαν γύρω από το όνομά του Αργεντίνου.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δήλωσε πως θα μείνει στην Ρόμα, η οποία του έχει προσφέρει την επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2026.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου ολοκληρώνεται το 2024 και οι «τζιαλορόσι» θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Ο Ντιμπάλα, που είναι έτοιμος να πει το «ναι» στη νέα σύμβαση που του προτάθηκε με τις αποδοχές του να ανεβαίνουν στα 6 εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών, διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Ρόμα: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος στη Ρόμα. Αν θα μείνω εδώ; Nαι, ξεκινάμε τις προπονήσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και θέλω να είμαι έτοιμος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι;