Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποκάλυψε πως ο Ντέβιντ Μπέκαμ τού ευχήθηκε για τη μεταγραφή του, ενώ του έδωσε συμβουλές για την καριέρα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη Ντόρτμουντ. Μετά την ολοκλήρωση της Bundesliga και την απώλεια του τίτλου για τους Βεστφαλούς, οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του.

Δαπάνησαν για τα δικαιώματα του 20χρονου Αγγλου μέσου 100 εκατ. ευρώ, με συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2029.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νεαρός άσος αποκάλυψε πως ο Ντέβιντ Μπέκαμ, που είχε φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, τού ευχήθηκε για τη μεταγραφή του, ενώ του έδωσε συμβουλές για την καριέρα του στην Ισπανία:

«Ο Ντέιβιντ είναι ένα από τα ινδάλματα μου και έστειλε μήνυμα για τη μεταγραφή μου. Επίσης με συμβούλεψε για το πως να διαχειριστώ την παραμονή μου στη Μαδρίτη και να μάθω ισπανικά, για τα οποία ήδη έχω ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα», τόνισε ο Αγγλος σταρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!