Ντένις Ρόντμαν είναι αυτός, οπότε δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποια δήλωση που θα γινόταν πεδίο συζήτησης.

Ντένις Ρόντμαν είναι αυτός, οπότε δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποια δήλωση που θα γινόταν πεδίο συζήτησης.

Και όταν αυτή η συζήτηση περιλαμβάνει τα ονόματα των Σκότι Πίπεν και Μάικλ Τζόρνταν, αυτομάτως κερδίζει το ενδιαφέρον όλων.

Μιλώντας για τους ρόλους που υπήρχαν στους Μπουλς και τη σημασία του κάθε παίκτη, ο Ρόντμαν απάντησε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι δύσκολη η ερώτηση, διότι έχω πει και στο παρελθόν πως ευχαριστώ τον Θεό που ο Μάικλ Τζόρνταν είχε τον Σκότι Πίπεν. Ο Μάικλ δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του. Ο Μάικλ μπορούσε να σκοράρει 40 πόντους, όμως ο Σκότι ήρθε και κάλυψε ένα κενό. Αυτό τον έκανε μεγαλύτερο σταρ» και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως ο Σκότι Πίπεν ήταν πιθανότατα ένας από τους δημιουργούς της θέσης πάουερ φόργουορντ και πόιντ γκαρντ ταυτόχρονα. Ήταν πολύ καλός και πιστεύω πως αν έπαιζε στις μέρες μας, θα είχε μέσους όρους triple double».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!