Για τη μεταγραφή της χρονιάς, του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για τη μεταγραφή της χρονιάς κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Γιώργος Πρίντεζης στο πλαίσιο του Stoiximan Aegeanball Festival που διεξάγεται στη Σύρο.

Όταν ρωτήθηκε «Πώς είδε τη μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό», ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ απάντησε:

«Πώς να τη δω; Εντάξει. Μεγάλο παιδί είναι ο Κώστας. 33 χρονών παιδί είναι. Ώριμος είναι. Πήρε την απόφαση που έκρινε εκείνος καλύτερη για εκείνον, για την οικογένειά του, για το μέλλον του» και συνέχισε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κανείς άνθρωπος δεν είναι ίδιος και κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει το ίδιο σε αυτές τις αποφάσεις. Άλλοι το βλέπουν πιο συναισθηματικά, άλλοι μπορεί να το βλέπουν πιο επαγγελματικά. Τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι είναι σωστό και τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι είναι λάθος. Οπότε, τον ξέρω τον Κώστα, εννοείται ότι στο προσωπικό, εντάξει, έχουμε μεγαλώσει μαζί και πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Αλλά από εκεί και πέρα πήρε μια απόφαση που έκρινε εκείνος ότι ήταν η καλύτερη για τον εαυτό του»

«Η κίνηση να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Κώστα τον βοηθάει πάρα πολύ και στο ελληνικό κορμό και αγωνιστικά και ουσιαστικά πως η ομάδα βάζει έναν παίκτη με νοοτροπία νικητή», κατέληξε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!