Η Ίντερ έχει ήδη ετοιμάσει μια πρώτη προσφορά για τον Γιαν Σόμερ και οι συζητήσεις αναμένεται να κυμανθούν γύρω στα 6 εκατ. ευρώ.

Η Ίντερ έχει ήδη ετοιμάσει μια πρώτη προσφορά για τον Γιαν Σόμερ και οι συζητήσεις αναμένεται να κυμανθούν γύρω στα 6 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η Ίντερ αναμένεται να καταθέσει πρόταση μόλις κλείσει η συμφωνία του Ονάνα με τη Μαν Γιουνάιτεντ.

Το σχέδιο της Ίντερ παραμένει να διαπραγματευτεί τόσο για τον Σόμερ όσο και για τον Ανατόλι Τρουμπίν, καθώς πρέπει να αντικαταστήσει τόσο τον Ονάνα όσο και τον Χαντάνοβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα, οι «νερατζούρι» μπορούν να βρεθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή «γυμνοί» από τερματοφύλακες και εξετάζουν κάθε λύση για να καλύψουν το κενό στα γκολπόστ τους.

Ο Σόμερ είναι το όνομα που «παίζει» δυνατά, αλλά τόσο ο Γιορίς όσο και ο Ντε Χέα έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!