Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε για την επιθυμία του να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Μίντιλαντ, ο Ίνγκι Ίνγκασον τόνισε πως ένας από τους λόγους που μετακινήθηκε στην ομάδα είναι να παίξει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίνγκασον:

«Όπως έχω πει αρκετές φορές, έχω ζήσει πολλά πράγματα στην καριέρα μου, αλλά ακόμα δεν έχω βιώσει να παίξω στους ομίλους του Champions League. Είναι το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη, είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και για μένα είναι κάτι που το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, οπότε αυτός είναι ένας στόχος για μένα τώρα εδώ στην Μίντιλαντ.

Πιστεύω ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, δεδομένης της φιλοδοξίας του συλλόγου και της πορείας του, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά και υπομονή. Πιστεύω όμως ότι μια μέρα θα παίξω στο Champions League και ότι θα είναι με τη φανέλα της Μίντιλαντ. Όσο το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω με την Μίντιλαντ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!