Οι Ατλάντα Χοκς έστειλαν τρεις παίκτες και ένα draft pick στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τον Πάτι Μιλς, σύμφωνα με το ESPN.

Οι Ατλάντα Χοκς έστειλαν τρεις παίκτες και ένα draft pick στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τον Πάτι Μιλς, ανέφερε το ESPN το Σάββατο.

Η Ατλάντα θα εξοικονομήσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε μια συμφωνία που στέλνει τον γκαρντ ΤάιΤάι Ουάσινγκτον, τον σέντερ Ουσμάν Γκαρούμπα και τον φόργουορντ Ρούντι Γκέι συν μια επιλογή δεύτερου γύρου στην Οκλαχόμα Σίτι για τον Μιλς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 34χρονος Αυστραλός, είχε 6,2 πόντους και 1,4 ασίστ σε 40 παιχνίδια για το Μπρούκλιν την περασμένη σεζόν. Στην καριέρα του έχει μέσο όρο 9,0 πόντους και 2,3 ασίστ σε 860 παιχνίδια με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Νετς.

Αυτή είναι η τρίτη ανταλλαγή τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην οποία συμμετέχει ο Μιλς, ο οποίος έχει συμβόλαιο 6,8 εκατομμυρίων δολαρίων που λήγει και θα μπορούσε να μετακινηθεί ξανά, σύμφωνα με το ESPN.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!