Η Μίλαν και η Μόντσα ανακοίνωσαν την Πέμπτη (6/7) πως θα καθιερώσουν το «Silvio Berlusconi Trophy», ένα ετήσιο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα δύο κλαμπ, προκειμένου να τιμήσουν τον ιστορικό πρόεδρό τους και πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Η Μίλαν και η Μόντσα ανακοίνωσαν την Πέμπτη (6/7) πως θα καθιερώσουν το «Silvio Berlusconi Trophy», ένα ετήσιο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα δύο κλαμπ, προκειμένου να τιμήσουν τον ιστορικό πρόεδρό τους και πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο μήνα σε ηλικία 86 ετών, έπειτα από μάχη ετών με τη λευχαιμία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπερλουσκόνι είχε στην κατοχή του τη Μίλαν από το 1986 έως το 2017, ενώ ανέλαβε τα ηνία της Μόντσα το 2018, όταν η ιταλική ομάδα βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία και την οδήγησε στη Serie A τη σεζόν 2021/22.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν την πρώτη «έκδοση» του φιλικού στις 8 Αυγούστου στο «Stadio Brianteo» της Μόντσα με την έδρα να εναλλάσσεται κάθε χρόνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.