Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε πως τελείται οικονομικός έλεγχος της ομάδας από άνθρωπο που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποίησε πως τελείται ο οικονομικός έλεγχος, για να δοθούν εκτενώς τα οικονομικά στοιχεία σε ενδιαφερόμενο, ο οποίος έχει εκφράσει επιθυμία να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι βρίσκεται σε επαφές και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του ελέγχου στα στοιχεία που αφορούν την ομάδα από ενδιαφερόμενο για την εμπλοκή του στα διοικητικά.

Η διαδικασία βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, υπάρχει σειρά επαφών και ο έλεγχος θα συνεχιστεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Παναχαϊκή. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.