Παναθηναϊκός: «Τέλος» και ο Ντέρικ Γουίλιαμς από το «τριφύλλι» μετά τις αποχωρήσεις των συμπατριωτών του, Πάρις Λι και Νέιτ Γουόλτερς.

Η εκκαθάριση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντέρικ Γουίλιαμς να αποχαιρετήσει το «τριφύλλι», ακολουθώντας το δρόμο των συμπατριωτών του, Πάρις Λι και Νέιτ Γουόλτερς. Παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν περιλαμβανόταν στο αγωνιστικό πλάνο του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει σχεδιάσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου και όπως φαίνεται ουδείς από τους ξένους που αγωνίστηκαν φέτος στους «πράσινους» θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον παίκτη με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ευχαριστούμε, Ντέρικ Γουίλιαμς! Σου ευχόμαστε κάθε καλό για το μέλλον σου», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!