Οκτώ εκατομμύρια δολάρια θα λάβει τα δύο επόμενα χρόνια ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Οκτώ εκατομμύρια δολάρια θα λάβει τα δύο επόμενα χρόνια ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, παίρνοντας το 120% του veteran maximum συμβολαίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο παρελθόν, ο 34χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε Θάντερ, Ρόκετς και Γουίζαρντς. Τη σεζόν 2022/23 ξεκίνηση με τη φανέλα των Λέικερς, αλλά την ολοκλήρωσε με τους Κλίπερς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μέτρησε 15.9 πόντους (31.1% τρίποντο), 5.8 ριμπάουντ και 7.5 ασίστ.

Συνολικά, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έχει δώσει 1.094 παιχνίδια κανονικής περιόδου στο NBA, μετρώντας 22.4 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 8.4 τελικές πάσες, σουτάροντας με 30.5% από την περιφέρεια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!