Τη Ρουμανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος πόλο για την 5η θέση της τελικής φάσης του World Cup, που διεξάγεται στο Λος Αντζελες.

Τη Ρουμανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος πόλο για την 5η θέση της τελικής φάσης του World Cup, που διεξάγεται στο Λος Αντζελες.

Οι Ρουμάνοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στον αγώνα κατάταξης, νικώντας 17-14 τη Σερβία, η οποία εμφανίστηκε εντελώς απογοητευμένη μετά την ήττα από τις ΗΠΑ στον προημιτελικό και έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης. Οι «πλάβι» αγωνίστηκαν χωρίς δύο βασικά στελέχη (Γιάκσιτς και Ούμποβιτς), αλλά αυτό δεν αρκεί για να δικαιολογήσει την ήττα τους από μία σαφώς κατώτερη ομάδα, η οποία στα προημιτελικά είχε χάσει από την Ιταλία με… 20-2. Εθνική Ελλάδος πόλο

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ζευγάρι του τελικού θα είναι μία επανάληψη του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, καθώς θα τεθούν αντιμέτωπες η Ισπανία και η Ιταλία. Η «ρόχα» νίκησε 10-8 την Ουγγαρία (το σκορ ήταν 9-4 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου), με ρεσιτάλ του Ουνάι Αγκίρε που πραγματοποίησε 15 αποκρούσεις.

Από την πλευρά τους, οι «σετεμπέλο» επικράτησαν 15-12 των ΗΠΑ, χάρη σε ένα σερί 5-0 στα τελευταία τρία λεπτά της τρίτης περιόδου, που μετέτρεψε το 7-9 σε 12-9. Πέντε γκολ πέτυχε ο Εντοάρντο Ντι Σόμα, ενώ καθοριστική συμβολή είχε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τζιανμάρκο Νικόζια, που επιστρατεύτηκε στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου από τον Σάντρο Καμπάνια και απέκρουσε και πέναλτι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!