Ως την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του χαρακτήρισε αυτή που ανακοίνωσε το Σάββατο (1/07) ο Σάσα Βεζένκοβ.

Ως την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του χαρακτήρισε αυτή που ανακοίνωσε το Σάββατο (1/07) ο Σάσα Βεζένκοβ: Ν΄ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να “κυνηγήσει” το όνειρό του στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο MVP της παρελθούσης Euroleague, αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» κάνοντας λόγο για τη δυσκολότερη απόφαση που έχει πάρει έως τώρα στα 27 χρόνια της ζωής του. Προσθέτει ότι αφήνει στην Ελλάδα, ένα κομμάτι της καρδιάς του, λόγω του «δεσίματος» που είχε με τους Πειραιώτες.

Η ανάρτηση του Σάσα Βεζένκοβ:

«Έπειτα από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες μέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του NBA. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η δυσκολότερη απόφαση που έχω πάρει. Το να αφήσω αυτό το εκπληκτικό κλαμπ μετά από πέντε χρόνια, μου φαίνεται σαν να αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, βρήκα μία οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που θα μπορούσα να φανταστώ. Έδωσα ό,τι είχα σε κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Στις δυσκολότερες στιγμές μείναμε ενωμένοι και είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε.

Επειδή παλέψαμε… μέχρι τέλους. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να πω ευχαριστώ. Θα κουβαλάω την υποστήριξη και την αγάπη σας στο νέο μου κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, μείνετε δυνατοί και κρατήστε αναμμένη τη φλόγα.

Μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ. Την τελευταία διετία πανηγύρισε πέντε τίτλους εντός των συνόρων (2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ) και πήρε μέρος σε δύο Final-4 Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!