Ο σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια 76ερς, Τζέιμς Χάρντεν, έκανε opt-in στην player option και ψάχνει ανταλλαγή με τους Σίξερς.

Ο σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια 76ερς, Τζέιμς Χάρντεν, έκανε opt-in στην player option των 35,6 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2023/24 και θα συνεργαστεί με την ομάδα ώστε να γίνει ανταλλαγή, ανέφεραν την Πέμπτη το ESPN και το The Athletic. Σίξερς

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς, Νιου Γιορκ Νικς και Φοίνιξ Σανς αναμένεται να εξετάσουν την περίπτωση του «μούσια», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι 76ερς δεν βλέπουν μακροπρόθεσμο μέλλον με τον Χάρντεν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αthletic. Ο 33χρονος άσος είχε μέσο όρο 21,0 πόντους, 10,7 ασίστ και 6,1 ριμπάουντ σε 58 παιχνίδια για τους Σίξερς την περασμένη σεζόν.

Ο 10 φορές All-Star έχει μέσο όρο καριέρας 24,7 πόντους, 7,0 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ σε 1.000 αγώνες με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Μπρούκλιν Νετς και Σίξερς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!