Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων, αλλά και στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει.

Μπορεί τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θα στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνει στην πολιτική ο Νίκος Παππάς και συγκεκριμένα στον δήμο Αθηναίων, αλλά ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε τοποθετηθεί σχετικά.

Όλα μέχρι σήμερα, όταν και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει το δήμο, αλλά και στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα καμία αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρόλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπό που μπορεί να κάνει καλύτερη αυτή την πόλη», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς.

Για το αν ασχοληθεί με την πολιτική, είπε: «Η πολιτική ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμή είναι ότι δεν είναι τόσο απλό και αγνό το περιβάλλον. Είναι λίγο τοξικό για εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω, είναι για να προσφέρω, χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!