Ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό και η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Η αγωνιστική δράση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων συνεχίζουν τη δράση τους σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Η αρχή θα γίνει την Τρίτη (27/6) στην Οστράβα σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και στο οποίο θα δώσουν το παρών τρεις πρωταθλητές της Ελλάδας. Ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό και η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Ο Καραλής αναχώρησε σήμερα (26/6) από το Κατοβίτσε για την Οστράβα, προκειμένου να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση της Σιλέσια. Ο αθλητής του Χάρη Καραλή ξεπέρασε τα 5,80 μ. κι έδειξε πως είναι σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Στον ίδιο αγώνα θα πάρουν μέρος ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Μόντο Ντουπλάντις, ο Έρνεστ Ομπιένα με φετινό 6,00 μ., ο Κάρτις Μάρσαλ με 5,85 μ. και ο Πιοτρ Λίσεκ, που έχει περάσει τα 5,82 μέτρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ελίνα Τζένγκο, που μετά τα 59,40 μ. στη Σιλέσια θα κυνηγήσει και πάλι βολές πάνω από τα 60,00 μέτρα. Η Τζένγκο είναι σε καλή κατάσταση και συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Ο αγώνας στην Οστράβα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού παρούσα θα είναι νικήτρια πριν δύο ημέρες στη Σιλέσια Νίκολα Ογκροντνίκοβα, η Αντριάνα Βιλάγκος (Σερβία), η μεγάλη δόξα του αγωνίσματος Μπάρμπορα Σποτάκοβα, καθώς και η χάλκινη στο παγκόσμιο του Όρεγκον Χαρούκα Κιταγκούσι με φετινό 65,09 μέτρα.

Η Ελένη Πόλακ θα αγωνιστεί στο επί κοντώ με στόχο να βελτιώσει το φετινό της 4,42 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει η Σούτει (Σλοβενία) με φετινό 4,76 μ., αλλά και η Μαργκότ Σεβιέρ (Γαλλία) με 4,71 μ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!