Ο Στεφ Κάρι σχολίασε ένα σύστημα που έτρεχε φέτος ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι bwin και έδωσε αμυντικές συμβουλές.

Το γεγονός ότι ο Στεφ Κάρι ζει και αναπνέει για το μπάσκετ είναι γνωστό. Και φυσικά, αυτό δεν περιορίζεται στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ. Και ένας «αγαπημένος» στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Μάλιστα, σχολίασε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ένα σύστημα που έτρεχε φέτος ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι bwin.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα, η σελίδα “All day Athletes” έδειξε ένα σύστημα που έτρεχαν φέτος οι “Πρίγκιπες” που ξεκινούσε με “Ghost” (ψεύτικο) σκριν του Ίαν Χάμερ στον Μάρκους Ντένμον, για να ακολουθήσει Flare screen του ψηλού στον κοντό και νέο σκριν ώστε ο Ντένμον να πάρει την μπάλα (από τον Μωραΐτη) και είτε να εκτελέσει, είτε να βρει τον Χάμερ που ρόλαρε στο καλάθι.

Η “All day Athletes” του έδειξε το σύστημα και αναρωτήθηκε «Πώς το μαρκάρεις αυτό;», με τον Κάρι να απαντάει:

«Το πρόβλημα είναι το Νο18 (σ.σ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ του ΠΑΟΚ, που μαρκάρει τον Ντένμον). Πρέπει να παίξει από πάνω στο Flare screen. Η πάσα πάνω από την άμυνα στην γωνία είναι η πιο δύσκολη πάσα. Όλοι οι άλλοι παίκτες (σ.σ του ΠΑΟΚ) πρέπει να μείνουν στην θέση τους. Ωραίο σύστημα. Δουλεύει μόνο μία φορά μέχρι να βρει την λύση η άμυνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!