NBA Free Agency 2023: Πολλά μεγάλα αστέρια θα είναι διαθέσιμα και αυτό το καλοκαίρι στο NBA και οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν σενάρια.

Πολλά μεγάλα αστέρια θα είναι διαθέσιμα και αυτό το καλοκαίρι στο NBA και οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν σενάρια. Μεταξύ πολλών άλλων και στις δύο περιφέρειες, τα front offices έχουν ήδη αρχίζει να εξετάσουν ονόματα όπως ο Κρις Μίντλετον, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Κάιρι Ίρβινκ. Λόγω του αδιαμφισβήτητου ταλέντου τους, τα περισσότερα βαριά ονόματα της free agency είναι λογικό να επιζητήσουν max συμβόλαια και πιθανότητες τίτλου. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι ελεύθεροι παίκτες που μπορεί να καταλήξουν να γίνουν το επόμενο σημαντικό μέλος της αγαπημένης σας ομάδας. Παίκτες οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και πιθανότατα δε θα κοστίσουν τόσο όσο οι προαναφερθέντες. Ας εξετάσουμε τα πέντε υποτιμημένα ταλέντα που μένουν ελεύθερα σε λίγες μέρες.

1.Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ

Φήμες ανέφεραν ότι ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ ήταν μέρος κάποιας ανταλλαγής πριν από το deadline του Γενάρη. Η οψιόν παίκτη για τη σεζόν 2023-24 είναι 18,56 εκατομμύρια δολάρια. Πιθανότατα θα πει όχι. Ο Τρεντ προσφέρει το είδος και τα ποσοστά σκοραρίσματος που πολλές ομάδες χρειάζονται. Τις δύο τελευταίες σεζόν, έχει 18,5 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ σουτάρει με 38% από τη γραμμή του τριπόντου. Το πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες μαζί του είναι η αδράνεια που τον διακατέχει στην άμυνα και τα κακά στα τιστικά του όσον αφορά τις ασίστ και τα ριμπάουντ. Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει του υποψήφιους μνηστήρες .

https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1610837388363984896?s=20

2.Όστιν Ριβς

Καθώς φημολογείται ότι είναι ήδη ελεύθερος με περιορισμούς, οι Λέικερς είναι διατεθειμένοι να καλύψουν οποιαδήποτε προσφορά μέχρι 100 εκατομμύρια δολάρια. Με δεδομένο ότι ο Ριβς εντάχθηκε στην NBA ως unrestricted free agent μόλις πριν δύο χρόνια, το ύψος που συζητείται για το συμβόλαιο του είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.  Ο γκαρντ των Λέικερς είχε 13,0 πόντους, 3,0 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 40% σουτ εντός πεδιάς ως δευτεροετής παίκτης την περασμένη σεζόν. Δύσκολα δεν θα παρεμείνει στο Λος Άντζελες αλλά το σίριαλ για το που θα καταλήξει στο τέλος του καλοκαιριου θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα.

https://twitter.com/LeNooshi/status/1668828709048967168?s=20

3. Κάιλ Κούζμα

Ο Κούζμα, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδιά στην ανταλλαγή που έστειλε τον Ράσελ Ουέστμπρουκ στους Λος Άντζελες Λέικερς το καλοκαίρι του 2021, εκτοξεύτηκε την περασμένη σεζόν στην Ουάσινγκτον. Με μέσο όρο 21,2 πόντους,7.2 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην κακή κατά τα άλλα σεζόν των Γουίζαρνας. Ο Κούζμα παίζει επίσης εξαιρετική περιφερειακή άμυνα. Προφανώς, θα απορρίψει την οψιόν των 13 εκατομμυρίων δολαρίων και θα μπει στο free agency σε λίγες ημέρες. Οι προσφορές για το πρόσωπο του αναμένονται να είναι πολλές και αρκετά υψηλές. Μένει να δούμε ποιες μεριές θα τον προσεγγίσουν.

https://twitter.com/aka_ercla/status/1668035569060913155?s=20

4. Τζέραμι Γκραντ

Με την παραγωγικότητά του, ο Τζεράμι Γκραντ είναι ικανός να αποτελέσει τη δεύτερη ή τρίτη επιλογή σε μια ομάδα που στοχεύει να μπει στα πλέι οφ. Μπορεί να υπερασπιστεί το καλάθι με το τεράστιο μήκος του και μπορεί να παίξει άμυνα σε όλο  το γήπεδο. Το παιχνίδι του είναι σαν εκείνο του Μπράντον Ίνγκραμ αλλά όχι τόσο εντυπωσιακό. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι εκεί και πολλές ομάδες το γνωρίζουν αυτό. Σε περίπτωση απομάκρυνσης του Ντάμιαν Λίλαρντ είναι αρκετά πιθανό να μην στοχεύσει στην παραμονή στο Πόρτλαντ, γεγονός διόλου περίεργο.

5. Ράσελ Γουέστμπρουκ

Ο Γουέστμπρουκ ήταν ένα μυστήριο καθ’ όλη τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στους Λέικερς. Στους Κλίπερς έδειξε πιο πολύ στα νερά του. Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, ο 34χρονος πρώην MVP είχε κατά μέσο όρο 15,8 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 7,6 ασίστ, ενώ αγωνιζόταν με τους Κλίπερς και σούταρε με 49% εντός πεδιάς. Στην postseason, αύξησε αυτούς τους αριθμούς σε 23,6-5,8-7,6. Οι Κλίπερς δείχνουν να θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους αλλά δείχνουν να μην είναι οι μόνοι που τον υπολογίζουν. Γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για τον ίδιο, μετά τους πολύ κακούς μήνες με τους Λέικερς στην αρχή της σεζόν.

https://twitter.com/hoopswontstop/status/1649872919927947265?s=20

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

free agency