Η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού για την παραμονή ή μη του Σάσα Βεζένκοφ στην Ευρώπη και στους «ερυθρόλευκους» «χτυπά κόκκινο»...

Η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού για την παραμονή ή μη του Σάσα Βεζένκοφ στην Ευρώπη και στους «ερυθρόλευκους» «χτυπά κόκκινο», κάτι εύλογο αφού πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του Πειραιά και MVP της σεζόν στη Euroleague.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του ντραφτ του ΝΒΑ 2023, ο τζένεραλ μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς, ομάδας που διατηρεί τα δικαιώματα του Βούλγαρου διεθνή φόργουορντ στο ΝΒΑ, Μόντε ΜακΝερ, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον Βεζένκοφ λέγοντας:

«Ο Σάσα έκανε μια εξαιρετική σεζόν, όπως και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας φανταστικός οργανισμός και μας υποδέχτηκαν θερμά, όταν πήγαμε να δούμε τον Σάσα Βεζένκοφ. Όταν θα αρχίσει η free agency θα κάνουμε όλες τις συζητήσεις, αλλά ήταν ωραίο να βλέπουμε τον Σάσα να κάνει τόσο σπουδαία σεζόν με την ομάδα του. Θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας από την 1η Ιουλίου που ανοίγει η free agency».

Οι Κινγκς αντάλλαξαν τον σέντερ Ρισόν Χολμς στους Μάβερικς, κάτι που σημαίνει πως έκαναν χώρο 25εκ. δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια στο σάλαρι καπ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!