Κορυφαίο στέλεχος ενός συλλόγου που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ καταγγέλθηκε πριν από 21 μήνες ότι βίασε μία έφηβη.

Κορυφαίο στέλεχος ενός συλλόγου που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ καταγγέλθηκε πριν από 21 μήνες ότι βίασε μία έφηβη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τη Sun, το στέλεχος (που παραμένει ανώνυμο) βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα τη Δευτέρα 12 Ιουνίου για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την καταγγελία που έγινε το 2021.

Η αστυνομία του Λονδίνου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, η μητροπολιτική αστυνομία έλαβε μία αναφορά σχετικά με μία καταγγελία βιασμού στο παρελθόν. Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, ένας άντρας εξετάστηκε στο αστυνομικό τμήμα».

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, η γνωριμία ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε γίνει όταν η έφηβη είχε κάνει αίτηση για να εργαστεί σε έναν οργανισμό, με τον οποίο είχε σχέση ο καταγγελλόμενος.

Τέλος, σημειώνεται πως ο σύλλογος στον οποίο εργάζεται ο άντρας αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Πρέμιερ Λιγκ