Η θητεία του Καλιντού Κουλιμπαλί στην Τσέλσι φαίνεται ότι θα τελειώσει με το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ να εντείνεται.

Η θητεία του Καλιντού Κουλιμπαλί στην Τσέλσι φαίνεται ότι θα τελειώσει. Μάλιστα, γίνεται το τελευταίο όνομα που συμφωνεί με σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία.

Ενώ οι εισροές στην Τσέλσι φαίνεται ότι θα συνεχιστούν, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλει επίσης να μειώσει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Κουλιμπαλί μπορεί να είναι το πρώτο όνομα που θα φύγει από την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι, καθώς φαίνεται να έχει προορισμό τη Σαουδική Αραβία, ακολουθώντας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά που μετακόμισαν στη Μέση Ανατολή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και οι προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ekrem Konur, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών’ όσον αφορά το ποσό είναι σε εξέλιξη.

Το συμβόλαιο του αμυντικού στο “Στάμφορντ Μπριτζ” έχει διάρκεια μέχρι το 2026, κάτι που σημαίνει ότι η Αλ Χιλάλ θα πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό, σε αντίθεση με τις Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ που εξασφάλισαν δωρεάν τις υπηρεσίες των Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!