Ο Ρόδρι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο πλαίσιο του Nations League.

Ο Ρόδρι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, καθώς είναι έτοιμος για έναν δεύτερο τελικό σε διάστημα μιας εβδομάδας, επιδιώκοντας να προσθέσει στην συλλογή του το τρόπαιο του Nations League, μετά το «τρεμπλ» με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο επιβλητικός Ισπανός μέσος, ο οποίος κλείνει τα 27 την επόμενη εβδομάδα, ήταν ο ήρωας της Σίτι το περασμένο Σάββατο, καθώς με δικό του γκολ οι «πολίτες» κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο τους στο Champions League, με την νίκη 1-0 επί της Ιντερ στην Κωνσταντινούπολη.

Και απόψε, στον τελικό με αντίπαλο την Κροατία, αναμένεται να είναι και πάλι βασικός, αναλαμβάνοντας καίριο ρόλο στην μεσαία γραμμή.

«Νομίζω ότι όσον αφορά στην ποδοσφαιρική ωριμότητα, την κατάκτηση τροπαίων και την ύπαρξη υπέροχων εμπειριών, θα έλεγα πως είναι οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου», τόνισε ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε: «Θέλω να το συνεχίσω και στην εθνική ομάδα τώρα. Νικήσαμε την Ιταλία πριν από δύο ημέρες σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τώρα έχουμε άλλον έναν τελικό να παίξουμε. Και πρέπει να καταλάβουμε την σημασία τού να πάρουμε αυτές τις ευκαιρίες και να κερδίσουμε ένα τρόπαιο για την πρώτη φορά. Θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να τελειώσει η σεζόν».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ρόδρι έχει παίξει πάνω από 60 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, περισσότερα από 5.900 λεπτά, βοηθώντας την Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει σε ιστορικές διακρίσεις και αγωνιζόμενος με την Ισπανία στο περυσινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Προσπαθώ να παίρνω τα πράγματα ήρεμα και φυσικά. Οταν υπάρχουν ευτυχισμένες στιγμές, πρέπει να ξέρεις πώς να αποδέχεσαι τον έπαινο. Αλλά είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην ομάδα συνολικά, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζεις τρόπαια ως ομάδα, αυτό είναι αυτό που πάντα ήθελα. Εχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, μετά από μια πολύ μεγάλη σεζόν για εμένα, που ήταν πολύ απαιτητική. Δεν ήξερα πώς θα πήγαινα στα τελευταία στάδια της σεζόν με το Παγκόσμιο Κύπελλο και να κάνω μεγάλη προσπάθεια.

»Τώρα βρίσκομαι σε μια κατάσταση όπου είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι νόμιζα. Οπότε πρέπει να αξιοποιήσω στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία για να ολοκληρώσω μια φανταστική σεζόν. Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο να κερδίσουμε ένα τρόπαιο με την εθνική για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό και να φέρουμε την Ισπανία στην κορυφή. Θα ήταν πολύ σημαντικό όχι μόνο από την άποψη της νίκης, αλλά και από την άποψη του νικηφόρου μέλλοντος. Είναι μια μοναδική ευκαιρία και θα μας έδινε καλή θέση για μελλοντικά τουρνουά, αλλά και νοοτροπία νικητή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!