Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν λάβει προτάσεις για δύο από τους παίκτες τους, καθώς ετοιμάζονται για σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν λάβει προτάσεις για δύο από τους παίκτες τους, καθώς ετοιμάζονται για σημαντικές αλλαγές στην ομάδα τους.

«Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δέχονται προτάσεις για τον Τζόναθαν Κουμίνγκα, καθώς και για τον Τζόρνταν Πουλ. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν στην κατοχή τους και το 19ο pick από το φετινό draft», ανέφερε ο Αμερικανός ρεπόρτερ, Μαρκ Σπίαρς μιλώντας στο “NBA Today”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά το γεγονός ότι ο Πουλ υπέγραψε ένα επικερδές συμβόλαιο το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε μια μέτρια σεζόν τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Συμμετείχε σε όλα τα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, με μέσο όρο 20,4 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 30,0 λεπτά συμμετοχής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!